Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
 Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Венера влиза в ретроград, взаимоотношенията стават основна тема

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Венера в ретроград, поощрение за триумф.
Прочетете още
 

На 22 юли 2023г., Венера ще бъде ретроградна във закрепения огнен знак Лъв, същия ден, в който стартира сезонът на Лъва. В този знак Венера търси трагични, несъразмерни прояви на любов, които се усещат същински и преднамерени. Тъй като Лъвът е знак, ръководен от Слънцето, това също слага светлината на прожекторите върху връзките, правейки ги по-публични и по-податливи на надзор от външни лица.

Докато Венера е в Лъв, може да почувствате нараснало предпочитание за външно одобряване и благодарност от тези, с които имате връзка. Въпреки това, до момента в който Венера се връща по стъпките си през този знак в ретроград, до 3 септември, вие ще преразгледате по какъв начин ще задоволите потребностите и желанията си.

Няма нищо тънко в този пренос, изключително когато става въпрос за това, което желаете. Ако се чувствате нежелани или неоценени по време на тази назадничавост, ще бъдете по-склонни да прекъснете връзките и да си тръгнете.

Това също може да е интервал, в който егото и гордостта навлизат по-скоро в един диалог по отношение на връзките. До какъв брой сте подготвени да извършите компромис с различен човек в името на връзката? Това е въпросът!

Последният път, когато Венера беше ретроградна в Лъв, беше от юли до септември на 2015 година, което значи, че сходни тематики от този интервал от живота ви биха могли евентуално да изплуват още веднъж.

Докато взаимоотношенията ще бъдат главната тематика, може също по този начин да откриете, че преоценявате връзката си с парите, творчеството, храната и пристрастеността. Венера ръководи угажданията, тъй че имайте поради до каква степен си позволявате да се поддадете на желанията си.

С Венера в огнения знак - Лъв, ще бъдете приканени да се почувствате доста по-спешни. Уверете се, че сте в крачка и се пробвайте да не вземате импулсивни решения, учредени на напомпано его или надменност.

Лъвовете са извънредно лоялни и чувствителни водачи, тъй че по време на ретроградния интервал може елементарно да се смущавате във взаимоотношенията си и това би било отлично време да предефинирате връзката си и нейните граници, с цел да сте сигурни, че всички са на една и съща страница.

Не се изненадвайте, в случай че имате табиет да харчите прекомерно доста за прекарвания или обилни общения, защото Лъвът обича да бъде забелязван. Време е да разработите инструментите за бюджетиране!

Това е време да прецените какви са потребностите ви (и по какъв начин се задоволяват), само че също по този начин е и уместно време да дадете приоритет на себе си. Не е нужно да отлагате това, което желаете, единствено тъй като различен човек не може или не желае да ви даде това, което заслужавате.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР